Зад пределите на времето

Практически семинар

Ако внимателно разгледаме методите на източната медицина, то ще видим, че източните Мастери използват съвършено друг, по-цялостен, по-дълбок подход към здравето на човек. Те не се съсредоточават върху лечението на конкретен орган и не се стремят да поставят диагноза на човек. Тяхната цел е дълбоко изучаване на цялостното състояние на организма, което включва в себе си и изследване на енергетиката на човека. Например, определят баланса на инските и янски енергии, баланса на енергиите на петте първоелемента, определят излишъка или недостига на енергия в енергийните канали (меридианите) и други. Лечебната терапия е насочена предимно към възстановяване на баланса на всички енергии в организма и възстановяване на енергийното равновесие в органите, чакрите и меридианите.

По същество, термина "възстановяване на баланса" не е нищо друго, освен различни начини за манипулиране на енергията на тялото, като преместване на излишната енергия от един меридиан в друг, където не е достатъчна и т.н. Но, не бива да забравяме, че законите на живота са универсални и абсолютно по един и същи начин се проявяват в различните нива на Вселената.

„Каквото горе, това и долу, каквото вътре, такова и отвън!“

А сега скъпи приятели, надявам се да ви изненадам с откритието, което ми се отдаде да направя, благодарение на моя Духовен помощник и работата ми с Акашовите записи! Накратко то може да се формулира като следния закон:

„Точно така, както имаме възможността да манипулираме жизнената енергия на човек и да я преразпределяме по органите, чакрите, меридианите и т.н., по същия начин ние можем да преместване енергията на изобилието във вид на енергия на здраве, благополучие, финансови блага, енергия на различни способности или таланти и даже в енергия на някакъв необходим ни опит от едно въплащение в друго!“

Звучи интригуващо и малко невероятно, нали? А можете ли да си представите, че при недостиг на финансови средства, за постигане на определена цел, с помощта на Духовния си помощник Вие можете да се пренесете във виртуалното пространство на едно от вашите въплащения, където сте имали излишък от финансови средства, да акумулирате от там част от финансовата енергия, съответстваща на нуждите ви и да я преместите в настоящето? Получаването на необходимата сума в настоящето обикновено не се забавя и не е необходимо дълго да чакате!

А можете ли да си представите, че при липса или недостатъчност на някакво качество, талант или способност, необходими Ви за успешно ръководене на бизнеса, успешно учене, работа или кариера, Вие можете да извършите виртуално пътешествие в една от своите реинкарнации, където Вие вече сте притежавали тези качества, способности или таланти и да ги пренесете в живота си?

А до колко мислите, че е реално да пренесете в живота си от виртуалното пространство на миналото или бъдещо въплащение лечителски способности или способността за ясновидство?

Колкото и да звучи невероятно Ви уверявам, скъпи приятели, че това е напълно възможно, а за да се уверите сами в това, аз мога само да Ви поканя да ме последвате в моя път и Вие сами да се убедите, че с помощта на нашите Духовни помощници много чудеса кацат на раменете ни!

„Работата с енергията на изобилието“ е моя авторска ексклузивна духовна технология и за това няма аналог в света! Цялата необходима информация и техниките, залегнали в основата й са почерпени от мен от Висши Духовни източници!

Заяви участие за този семинар

CAPTCHA
Моля потвърдете, че не сте робот.