За школата

Школа „АТЛАНТИС“ представлява хармоничен синтез между традиционна и нетрадиционна медицина, съвременни методи за лечение и подмладяване на тялото, психология и парапсихология, техники за личностно развитие, както и различни езотерични и духовни практики, адаптирани към съвременния човек. Създаването на школата е резултат от моя тридесет годишен опит на активно учене в горепосочените области, както и богат практически опит в лечебните практики с повече от седем хиляди пациенти в Русия, България, Унгария и Словакия. Информацията, събирана от мен е не само от много книги, но понякога директно от най-висшите духовни източници, обучение и от живо общуване с редица признати духовни учители, светила на науката, психологията и медицината, които също имат огромен принос в мозайката на школата!

Школа „АТЛАНТИС“ включва разнообразие от семинари, лекции и практически тренинги, които си поставят за цел хармонично телесно, душевно и духовно развитие на човека, развиване на личната сила и реализиране на своя потенциал за лично и всеобщо благо!

Скъпи приятели! Абсолютно искрено ви казвам, че пътя, по който аз вървя и който Ви препоръчвам да следвате заедно с мен, отдавна коренно промени живота ми! Тези безценни знания и умения, които съм получил по своя път, дадоха възможност не само на мен, но и на няколко хиляди мои ученици в няколко страни, не само да подобрят нещо в живота си, а буквално да направят "квантов скок" в здравето, благосъстоянието и успеха си! Също така искрено искам да добавя, че аз винаги с голямо удоволствие не само споделям своите знания с учениците си, но също така се старая да им помогам и да ги подкрепям по пътя им! Винаги съм изключително щастлив, когато моите ученици постигат първите си успехи, а след това и "квантови скокове" в живота си, защото отдавна съм разбрал и усетил една проста духовна истина:

„Човек е наистина щастлив тогава, когато помага на друг да бъде щастлив!“

Предавайки в последствие тези знания на своето обкръжение, Вие също може да се изпълните с това щастие!

Скъпи приятели!

Предлагам ви да разгледаме внимателно няколко важни и безспорни причини, според които моята школа действително може да бъде полезна за Вас:

Причина 1: Скритото от много хора, истинско духовно знание, което постепенно ще се превърне в част от Вашия живот ще промени много отношението Ви към Вас самите, към живота, към хората около Вас и към събитията от живота Ви! Ще се научите да виждате всички събития, които се случват около Вас „в светлината на Божествената истина!“ Вече сами по себе си тези знания, значително променят живота на човек към по-добро, което го прави истински духовен, позитивен, знаещ, разбиращ и мъдър! Появяващата се във Вас сплав от знания, мъдрост, духовност, любов, и вътрешна светлина ще започне да привлича в живота Ви все повече и повече благоприятни и щастливи обстоятелства и позитивни хора като вас, в съответствие със закона: "Около себе си винаги ще имаш това, което имаш вътре в себе си!“

Причина 2: Получените от Вас практически знания и умения в областта на нетрадиционната медицина, както и методите за самоконтрол, изцеление и подмладяване на тялото, ще ви позволят да поемете контрола върху Вашето здраве, дълги години да поддържате силите, енергията и бодрост на Духа! Тези знания и умения ще ви позволят ефективно да помогате и на други хора! Вие ще се превърнете в истински майстори на изцелението на  Тялото, Душата и Духа на човека!

Причина 3: Редица уникални духовни и езотерични практики, усвоени от вас, ще ви дадат възможност сами, по един изключителен начин, бързо и успешно да решавате различни житейски трудности и проблеми, премахване на спорове и конфликти, възстановяване на хармонични отношения между други хора успешно постигане на най-смелите позитивни цели и програмиране на положителни събития в живота! С тези практики можете успешно да помагате при подобни проблеми и на хората в обкръжението Ви!

Причина 4: Искам да си призная, скъпи приятели, че една от тайните на моето целителско умение и успех в живота ми (което се отнася и за моите ученици), е възможността за работа с Висшите Светли Сили, Ангелите и Архангелите, нашите Духовни помощници и други. Някои от семинарите в школата ми, като "Ангелите на Атлантида", "Рейки на Атлантида" - 3 ниво (майсторско ниво), изцяло са посветени на изкуството на общуване и работа с тези Духовни Сили! От свое име и от името на своите ученици искам да ви кажа, че Ангелите и Архангелите, нашите Духовни помощници, са станали част от живота ни! Ние изпитваме огромно удоволствие от общуването с тях! За нас те са нашите защитници и покровители, помощници във всички сфери на живота, с тях е възможно да се творят реални чудеса! И разбира се, скъпи мои приятели, вратата към света на Ангелите и към Духовните помощници са винаги широко отворени за вас!

Причина 5: Нека не забравяме, че една от общите ни мисии на Земята е, че всичко добро и ценно, което знаем и можем да правим ние да споделяме със своите ближни! И това трябва да бъде част от нашия живот! Извинете ме, за някой може би звучи самоуверено, но в школа „АТЛАНТИС“ винаги има какво да се научи и нещо, което да предадем на другите хора! Давайки на близките си Телесно, Душевно и Духовно изцеление, предавайки им Духовно знание, отваряйки очите им за света и помагайки им да виждат нещата "в светлината на Божията истина," Вие наистина може да промените живота на много хора към по-добро! И може би това е шанс за някои от Вас, за да запълните живота си с нов смисъл, като се научите на много прекрасни неща, да се превърнете в истински добър вълшебник, както за себе си така и за много други, за да внесете в този свят повече доброта, любов, хармония и светлина!

И разрешете още един път да Ви напомня старата духовна мъдрост: „Човек е истински щастлив тогава, когато помага на друг да бъде щастлив!“

Вярвайте в силата си, скъпи приятели, Вие ще успеете, защото не без причина, мотото на нашата школа гласи: „Всеки човек е добър вълшебник!“

Причина 6: (За практикуващите специалисти в областта на здравето на човека и за тези, които искат да станат професионални специалисти по нетрадиционна медицина) Въпреки очевидното разнообразие на семинари и тренинги, всички обучителни занятия в школа "АТЛАНТИС" са ясно структурирани. Какво трябва да знае и да може всеки специалист? Истинските професионални умения започват с изкуството на определяне на първопричините на заболяванията! В допълнение, той трябва да притежава ефективен набор от техники и инструменти за решаване на всеки един от тях! На моите семинари давам на учениците си, ясна представа за всички възможни първопричини на болестите и ги обучавам на методи за диагностицирането им! Освен това учениците ми овладяват широк спектър от високо ефективни техники и методи за бързо и ефективно справяне с всички основни причини за болестта и за успешна работа с различни проблемни жизнени ситуации! Много от тези методи нямат аналог в света! По такъв начин, в школа „АТЛАНТИС“, всеки специалист, работещ в областта на здравето, независимо от специализациите и нивото на своята подготовка, може значително да подобри своите знания, умения и възможности, достигайки най-високи нива на постижения в своята сфера! За начинаещи, школа „АТЛАНТИС“ предлага уникална възможност за кратко време да се превърнат в прекрасни специалисти в областта на нетрадиционната медицина, независимо от възраст, образование и умения! Специалистите, практикуващи различни лечебни методи, трябва да разберат, че всеки човек е различен и толкова многомерен, че опитите да се излекуват всички по един метод са обречени на провал! Следователно, всеки човек, занимаваш се с лечебни практики и помагащ на другите, трябва да си постави за цел постепенно да се измъкне от тесните панталони, било то на хомеопат, психолог, масажист, остеопат, енерготерапевт т.н., и постепенно да се превърне в универсален целител на Тялото, Душата и Духа на човека! Нелека и отговорна задача, но в школа "АТЛАНТИС“ ние се справяме доста добре!