За мен

ЗДРАВЕЙТЕ, СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ!

Sergey KuznetsovКазвам се Сергей Кузнецов! На шестдесет години съм и живея в град Москва.

Повече от тридесет и пет години се занимавам професионално с нетрадиционна медицина, езотерика, духовно целителство, психология и парапсихология, различни техники за оздравяване и подмладяване на организма /на Тялото, Душата и Духа /.

Имам висше образование по психология (Пензенски Държавен педагогически университет), висше физкултурно (Краснодарски Държавен институт за физическа култура и спорт) и средно медицинско образование.

С течение на годините съм преминал обучения /и разбира се продължавам да се уча/ при повече от шестдесет руски и чуждестранни авторитети, сред които много прекрасни специалисти по традиционна и нетрадиционна медицина, учени и академици, уникални целители и духовни учители. От всеки учител и от всяка школа съм се стремил да взема най-доброто, най-ценното, полезно и мъдро.

Така с годините, с натрупването на знания, опит и практика, се роди моята собствена школа „АТЛАНТИС”. Да си призная честно до момента не мога да й дам конкретно име, защото е многолика. Многолика, тъй като от една страна засяга много актуални въпроси от нашия живот – философски, обществени, научни, а от друга страна поставя пред себе си цял ред практически въпроси и задачи, засягащи всички основни страни на нашето битие – телесно, душевно и духовно здраве на човека, материално благополучие, отношенията ни с околните, решаване на текущи задачи, смисъла на живота, развитието на личната сила и така нататък.

Понякога я наричам школа за хармонично развитие на човека, понякога – школа за здраве и успех, понякога – езотерична школа. Мисля, че всички тези названия й подхождат еднакво, но признавам си, повече от всичко, обичам да я наричам „Школа на добрите вълшебници!”. Да, именно така, защото главната цел на нашата школа е чрез познание и развитие на личната сила, да се научим да творим в живота си за себе си и другите - чудеса, а живота си да превръщаме в приказка!

Зад гърба си имам богат опит в практиката – не само в различни градове на Русия, но и в други страни. Седем години съм практикувал нетрадиционна медицина в качеството на специалист и масажист в Словакия и Унгария. Последните няколко години много често съм в България, където водя мои семинари, лекции и тренинги.

Животът ми преминава „на колела”. Но този начин на живот, постоянната жажда за езотерични и целителски знания, както и владеенето на чужди езици ми позволява винаги да бъда в крак с всичко ново и интересно, актуално в духовната сфера.

Постоянно се старая да научавам и усъвършенствам своите знания и умения с най-доброто, от Русия и света. И с радост и удоволствие споделям това със своите ученици!

И извинете, ако това звучи съвсем нескромно, но вече много мои последователи използват редица малко известни уникални лечебни и духовни практики!

Какво мога да кажа още за себе си? Женен съм, имам прекрасна съпруга и трима прекрасни сина. Моето хоби е спорта, обичам да свиря на китара, да играя шах и разбира се обичам чувството за хумор.

Главното богатство в моя живот са знанията, възможностите и мъдростта, които съм придобил, занимавайки се с духовни практики; моята професия - „добър вълшебник”; моето семейство и моите ученици - в Русия и в чужбина, които също са „добри вълшебници” и които аз много обичам!

 

МОЯТ ДУХОВЕН УЧИТЕЛ - Екхард Щром

Кратка биография

Екхард Щром е роден през 1950 г. в гр. Верден, Германия и е зодия Близнаци. От четири годишна възраст, Екхард е можел да вижда ангели, архангели и други представители на духовния свят и да общува с тях. Баща му забелязва неговите необикновени способности и винаги се е стараел да поддържа и развива в сина си този дар.

На десетгодишна възраст, работейки под ръководството на баща си, той получава първия си лечителски опит. Направляван от ангелите /Духовните сили/, той поставя ръцете си върху болните места на човека и става канал за лечебни ангелски енергии. Така лекува първите си пациенти. По време на сеансите чува обясненията на ангелите, относно причините за заболяването на човека, което му позволява по-бързо и лесно да решава проблемите.

Той е само на 10 години, а мълвата за необикновените му способности се разпространява извън пределите на родния му град и при него идват хора от цялата страна. Сред тях са не само болни, а и хора с тежки житейски проблеми. И в тези случаи Екхард е влизал в контакт с ангела-пазител на съответния човек и му е предавал послание с информация, по какъв начин може да се реши проблема.

Така постепенно, Екхард става все по-популярен в Германия.

Учи в колеж по лека промишленост, а след това започва активно да работи в сферата на туристическия бизнес.

По това време Екхард Щром е вече авторитетен и популярен езотерик и лечител. Славата му на човек с удивителни способности и Божествен лечителски дар, се разпространява извън пределите на Германия.

Туристическият бизнес го привлича с това, че му дава възможност да пътешества по света, да се обучава при известни лечители и духовни учители. Търси контакти и се обучава при шамани от северните народи и индиански племена. След това той сам обменя с тях своя опит и знания.

През 1987 година, архангел Уриел /Уриил–християнска трансформация/ дарява Екхард със способността да чете Хрониките на Акаша /информационно поле на Вселената, съхраняващо в себе си информация за всички събития в мирозданието/.

Веднага след това, ангели възлагат на Екхард специална мисия. Като използва своята дарба и с помощта на ангелите, той започва работа с Хрониките на Акаша, с цел възраждане на древните духовни практики на Атлантида, изчезнали от лицето на Земята, след гибелта на Атлантската цивилизация. От тези практики сега човечеството остро се нуждае във връзка с прехода към шестата раса.

Следвайки указанията на ангелите, Екхард Щром работи с Хрониките на Акаша и през 90-те години на миналия век възражда една от най-древните и популярни духовни практики на Атлантида – система за общуване и работа на атлантите с ангелската йерархия /с ангелски същности или света на ангелите/.

Тези практики са били широко разпространени на континента и са се ползвали с голяма популярност. Атлантите са използвали особени медитативни техники и са влизали в контакт с определени ангели, за да получат помощ в различни ситуации – самолечение и лечение на други хора, на животни и растения, за изчистване на пространства, развитие на способности, при обучение, за работа, взаимоотношения, работа със ситуации други.

Благодарение на високото си духовно ниво и силно развити психични способности, атлантите са притежавали задълбочени познания за духовния свят. Те са познавали ангелската символика, цветовете и космическите имена на ангелите, както и сферата на дейност на всеки ангел.

Всички тези уникални древни знания, в техния чист вид, благодарение на Екхард Щром се възраждат. Това без съмнение, е огромната заслуга на Е. Щром пред цялото човечество.