Висцерална хиропрактика

Практически семинар

Висцералната хиропрактика е уникален метод на древнославянската медицина, възродена от дълбините на вековете от московския професор по народна медицина Огулов Алeксандър Тимофеевич. Още в древността старославянските влъхви-целители владеели уникален метод за диагностика и лечение на вътрешните органи, акцентирайки на стомашно-чревния тракт като главна, приоритетна система в организма ни, от която преди всичко зависи здравето на човека. Практиката показва, че болшинството от хората имат скрити нарушения в работата на стомашно-чревния тракт, които обикновено нямат симптоми, дори и когато процесът е в напреднал стадий. Човек просто живее с илюзията, че е здрав и си мисли: „Нищо не ме боли – значи всичко е наред!”. За голямо съжаление, това съвсем не е така и често болестта изненадва човек!

Принципите на диагностика и лечение на органите при висцералната хиропрактика, както всичко Божествено, са удивително прости, точни и невероятно ефективни. Когато органите, връзките, съдовете са здрави, те са меки и еластични и даже при силно натискане у тях не възникват никакви болезнени усещания. Така според нивото на влошаване на състоянието на органите те стават все по-твърди и по-твърди, тоест се спазмират. В случая - палпацията на болния орган (съдове, връзки) предизвиква болезнени усещания у човека. По такъв начин, специалната система от палпации, използвана във висцералната хиропрактика, позволява с висока точност да се направи диагностика на състоянието на органите и да се открият скрити заболявания и такива в ранен стадий, които не могат да бъдат  диагностицирани с никакви други методи на традиционната и нетрадиционната медицина!

Изучаването на рефлекторните зони, особеностите на работата на вътрешните органи и техните скрити взаимовръзки, както и запознаването Ви с работата на енергийните канали – меридианите, ще Ви позволи да разберете истинските първопричини на много заболявания и да получите отговор на хиляди интересуващи Ви въпроси за работата на организма ни, на които съвременната медицина няма отговор!

Провеждането върху проблемните органи (съдове, връзки) особена система от физически манипулации, разтягания, натиск, вибрации и други позволяват за кратко време ефективно да се възстанови функцията на органите, независимо от поставените от специалистите диагнози!

Стомашно – чревен тракт – главна, приоритетна система на организма ни! Тя е дървото на нашия живот (а не гръбнака)!; Откъде започват всички заболявания, човек не може да бъде здрав, докато стомашно-чревния му тракт има каквито и да е нарушения! Оттук, „от корема” започва здравето, младостта, енергията, силата и стройната човешка фигура!

Заяви участие за този семинар

CAPTCHA
Моля потвърдете, че не сте робот.