Семинари

Практически тренинг
Комплексна система за възстановяване на метаболизма и регенерация на организма с немедикаментозни методи. Като резултат от нея се постига дълбоко изцеление и подмладяване на целия организъм!
Практически семинар
Древни и изпитани във времето методи за откриване и премахване на негативни влияния с помощта на свещи и други атрибути. Поставяне на защита.
Практически семинар
Уникален метод, който позволява чрез мускулно тестване да използваме  възможностите на подсъзнанието в различни области на човешкия живот: диагностика на заболявания, вземане на правилни решения, тестване на продукти, лекарства и много други.
Лекция с практически техники
Тези знания са за тези, които желаят по-добре да разбират своите деца; да разберат причините за проблемните взаимоотношения с тях; да им помогнат да се избавят от лошите навици и зависимости; да разберат своите духовни уроци.
Практически курс за мъже
Практически курс, предназначен за всички, които искат да научат практиките за възстановяване на функциите на мъжката репродуктивна система; всички мъже, които искат да запазят своята сексуална сила за дълги години.
Трансформационен курс
Система от укривани знания за подмладяване, трансформация и възстановяване на функциите на мозъка. Тези практики не само избавят от много заболявания, но и дават възможност за по-бързо възстановяване след инсулти и последствията от мозъчни травми.
Практически семинар
Силната и ефективно работеща имунна система, за съжаление в днешно време се превръща в рядкост! Въпреки това, противно на общоприетото схващане, че е трудно да се възстанови имунитета, все пак е напълно възможно! Нужно е просто да се знае как!
Практически тренинг
Хармоничен синтез на съвременни технологии за постигане на успех с уникални духовни и езотерични практики!
Практически семинар
Авторска система за комплексно възстановяване на организма. Болестта винаги е комплекс от разрушителни фактори, въздействащи едновременно върху петте основни нива на човек – физическо, енергийно, емоционално, а също и на ниво съзнание и подсъзнание.
Курс - посвещение
Оригинален вариант на древноатлантийска система за изцеление на Тялото, Душата и Духа с космически и духовни енергии. Дистанционно целителство, включващо резервите на подсъзнанието, лечение на животни, растения, работа с проблемни жизнени ситуации, хармонизиране на взаимоотношения и път към истинско духовно майсторство чрез работа с Духовен помощник! Посвещение на всяко ниво!
Курс - посвещение
Само за Рейки-Мастери на школа "Атлантис"
На този курс се обучаваме на висшите нива на системата "Рейки на Атлантида", много малко известни в света. Наричани АРОЛО терапия или 4-то и 5-то ниво "Рейки на Атлантида".  Посвещенията в Ароло терапията и използването на нови символи позволяват на човек да направи квантов скок в развитието си и да премине към ново ниво на вибрации.  
Курс - посвещение
Уникална система за работа с Ангелите, основаваща се на знанията за Ангелската символика. Оригинални древноатлантийски практики. Ангелска терапия за Телесно, Душевно и Духовно изцеление. Лечение на животни и растения, работа с проблемни жизнени ситуации. Хармонизиране на отношенията. Успех в работата и кариерата. Подобряване на материалното благополучие. Общуване и взаимодействие с Ангела-Хранител. Ангелско посвещение!
Практически семинар
Мануална терапия на вътрешните органи. Уникална система на древно-славянско целителство, възродена от дълбините на древността от Московския професор по нетрадиционна медицина Огулов А.Т. Точна диагностика на състоянието на вътрешните органи, с помощта на особена система от палпации и бързо възстановяване на функциите им с помощта на специални физически манипулации /масаж, натиск, вибрации и други/. Супер ефективна система, водеща до мощно оздравително и подмладяващо действие на целия организъм! Работа с други хора и самоизцеление. Няма аналог в света!
Практически семинар
Комплексна работа с опорно-двигателния апарат с методи на краниосакралната терапия и елементи от мануалната терапия и остеопатия. Подходящ за масажисти, остеопати, рехабилитатори, кинезитерапевти и други специалисти, работещи в сферата на здравеопазването!
Практически семинар
Уникална научно обоснована методика за самовъзстановяване на организма и съзнателно управление на имунитета. Системата "МАКС-ПЛЮС" има както висока профилактична, така и лечебна ценност и позволява за сравнително кратко време да се възстанови здравето, дори при тежки заболявания! Няма аналог в света!
Практически семинар
Диагностика и ефективни методи за премахване на енергоинформационните поражения на аурата – чуждородни негативни мисъл-форми, уроки, магии, проклятия, различни черномагически въздействия, програмирания, обсебвания и т.н., които са една от главните причини за заболяванията на човек и причина за неговите жизнени проблеми! Уникални енергийни, древнославянски и древножречески практики! Техники за поставянe на стопроцентова защита!
Практически семинар
Синтез от най-добрите световни антистресови техники! Бързо и 100% ефективно премахване на най-тежките емоционални проблеми като: стрес, страх, фобия, паническа атака, депресия и други. Пълно възстановяване на нервната система и душевното равновесие! Работа със зависимости! Висока ефективност при работа с различни заболявания и жизнени проблеми! Работа с истинските първопричини на заболяванията на ниво лъжливи убеждения, негативни подсъзнателни програми и патологични виртуални образи. Няма аналог в света!
Курс - посвещение
Само за Рейки-Мастери на школа "Атлантис"
Новото духовно посвещение и използването на специални хилърски мантри дават възможност за провеждането на енергийни операции, с помощта на Духовния помощник. Висока ефективност при работа с тежки заболявания, с камъни във вътрешните органи, а също така и с туморни образувания.
Лечебна програма
«Причини за хипертония, сърдечно-съдови заболявания и тяхното лечение с алтернативни методи» В настоящото време хипертонията и сърдечно-съдовите заболявания са едни от най-разпространените и опасни заболявания в света!
Практически семинар
Хармонизация на настояще, минало и бъдеще! Отработване на отрицателната карма на рода на бащата и рода на майката. Работа с личната карма. Изчистване на рода до първоизточника. Възстановяване на родовия потенциал. Активиране на родовите енергии и връзката с предците за помощ на себе си и на други членове на рода при проблемни жизнени ситуации и заболявания. Ключ към енергиите на рода. Ново виртуално раждане!
Практически тренинг
Всички авторитетни специалисти единодушно твърдят, че 80-90% от това, което представлява човек и това, което се случва в живота му зависи от програмите на неговото подсъзнание!
Практически тренинг
Още от древността са известни знанията за закона на паричната енергия, уникална древна практика за включване към финансовия егрегор, мощен по своето действие древножречески ритуал и внедряване на мощни позитивни подсъзнателни програми, задължително могат да подобрят Вашето финансово и материално благополучие, независимо от това в какви условия и обстоятелства се намирате сега!
Практически семинар
Само за мастери на школа "Атлантис" преминали "Ментална терапия"
Уникална система за телесно, душевно и духовно изцеление на човек, позитивна трансформация на личността и промяна съдбата на човек! Този семинар представлява оригинална комбинация от техники, включващи ментална терапия, Рейки и тета-лечение, провеждани с помощта на Духовния помощник и допълнена с мои авторски практики.
Практически семинар
Уникален метод за определяне на първопричините на заболяванията, решаване на жизнени проблеми и изследване на обкръжаващия свят, с помощта на багети и махало, който може да бъде усвоен от всеки, независимо от възраст, способности и ниво на подготовка!
Практически семинар
Само за Рейки-Мастери на школа "Атлантис"
Една от най-висшите степени на духовно майсторство, достъпно за човек благодарение на взаимодействието му с неговия Духовен помощник! Бърз и стабилен ефект дори и при сложни заболявания благодарение на многомерната работа с човека на ниво паралелни Вселени! Работа извън времето и пространството! Квантова трансформация на органи и системи с помощта на Духовния помощник и Висшите духовни Сили на Вселената – един от ключовете за мигновено изцеление! Квантова хомеопатия – бързо и ефективно решение на проблеми свързани с биохимията на организма! Методи на квантова терапия за изцеление на животни, растения, изчистване на пространството, за корекция на проблемни жизнени ситуации и позитивно програмиране на бъдещето!
Практически семинар
Само за Рейки-Мастери на школа "Атлантис"
Ексклузивна технология, създадена от мен на базата на информация, получена от Акашовите записи, а също и на основата на определени магически действия, усетени от мен от моя Духовен помощник. Виртуалното преместване в пространството на минали или бъдещи въплащения за възприемане (акумулиране) оттам на енергиите на изобилието в най-различни нейни форми и проявления (финансова енергия, енергия на здравето, необходими качества, способности, необходим опит и т.н. в зависимост от поставените цели) и интеграцията им в живота ви! Няма аналог в света!
Езотеричен тренинг
Уникална духовна технология за хармонизиране на отношения и трансформиране на енергията на конфликта в енергия на изобилие!
Ритуал
Група от посветени Мастери, работейки като проводници на чисти живи Ангелски енергии, ще проведат с Вас абсолютно уникален по своята ефективност лечебен сеанс!
Практически тренинги и лекции
*Торсионни полета и единно поле на Вселената *Четири стадия на живота и смъртта на човека *Квантовата матрица и ключ към изпълняване на желанията *Кармичен план на душата