Метаболизмът - ключ към здравето

Практически тренинг

Правилният метаболизъм е един от основните ключове към здравето и активното дълголетие!

И ако имате тревожни симптоми на някакво заболяване, умора и липса на енергия, намален жизнен тонус, това са признаци, че кръвообращението и обмяната на веществата са нарушени, тялото ви е замърсено, което означава, че е време да прочистите тялото си и да възстановите метаболитните процеси!

Практиките, които са включени в това обучение, могат да направят цяла революция във вашето тяло! За да направите това, разбира се, трябва да намерите поне малко време да работите върху себе си, поне 20-30 минути на ден и да промените нещо в живота си!

Повярвайте ми, усилията ще си струват и още през първия месец ще се радвате да забележите, че:

  • Тялото ви започва да сваля излишните килограми;
  • Гръбначният стълб и ставите стават по-гъвкави и подвижни;
  • Обичайните болки изчезват;
  • Червата ви започват да работят като часовник;
  •  В тялото има все повече лекота, сила и енергия;
  •  Главата ви се прояснява и паметта се подобрява;
  •  В очите се появява блясък, в тялото здраве, а в душата - бодрост и оптимизъм!

Освен това тези практики ще ви помогнат да нормализирате кръвното налягане, да се пречистите от паразити и да възстановите правилния метаболизъм в тялото си!

Резултатът от това ще бъде дълбоко изцеление и подмладяване на целия организъм!

Уникални методи от древнославянската медицина, мощни малко познати упражнения и дихателни практики за възстановяване на метаболизма, рефлексотерапия, лечебни медитации, древни рецепти на традиционната медицина и корекция на храненето!

Това е набор от необходимите методи и средства, с които можете да постигнете целите си! Намерете малко време за работа върху себе си, засилете малко самодисциплината и волята си и определено ще успеете! И след като усетите вкуса и радостта от здравословния живот, вие сами няма да искате да се върнете към стария начин на живот!

Да започваме!

Заяви участие за този семинар

CAPTCHA
Моля потвърдете, че не сте робот.