Ментална терапия

Практически семинар

Хармоничен синтез от едни от най-добрите световни антистресови методики, включващи в себе си както уникални енергийни, психологически, духовни практики, така и открития от водещи руски и чуждестранни специалисти в областта на традиционната и нетрадиционна медицина, психологията и психотерапията (к.м.н. Ю.Т.Яценко, И.Г.Петърнишки, В.Стайбъл, С.В.Кузнецов и други).

За хората, които действително искат да бъдат здрави, хармонични и успешни в живота си, за специалисти, практикуващи традиционна и нетрадиционна медицина, а също и за психолози и психотерапевти, има няколко важни причини да усвоят тази методика:

Причина 1. „Всички проблеми са от нерви!“ – това гласи древна народна мъдрост! Поне 80% от тази поговорка е вярна и никой не може да я оспори! Това означава, че на първо място стреса, а също и други негативни психо-емоционални състояния, такива като страх, фобии, чувство за вина, обида, различни комплекси и преживявания по различни поводи и т.н. се явяват една от главните причини за заболяванията на човека! И докато не се разделим с всички натрупани през живота си стресове, не възстановим емоционалното си равновесие за никакво здраве не може дори да мечтаем! По мое дълбоко убеждение, подкрепено от дългогодишната ми практика и мнението на мои руски и чуждестранни ученици и специалисти по традиционна и нетрадиционна медицина, психолози и парапсихолози, усвоили и практикуващи тази методика, менталната терапия се явява най-добрият в света метод, способен бързо и със 100% ефективност (често даже с един - два сеанса) успешно да реши такива сериозни емоционални проблеми, като тежък стрес, фобия, страх, паническа атака и да отстрани негативни психически състояния, като чувство на вина, обида, комплекс за малоценност, неувереност в себе си и други!

Причина 2. Внимание! Важна информация!

Всеки човешки проблем, което и да е заболяване, който и да е емоционален или жизнен проблем, се оказва, че има на фино ниво своя така наречен „патологичен виртуален образ“ (ПВО), който, както и всички материални предмети има своя форма, тегло, своя специфична структура, а също и свой цвят, мирис, вкус и звук („Теория на патологичния виртуален образ“ к.м.н. Ю.Т.Яценко). Патологичният виртуален образ възниква и съществува в полевите структури на човека, в резултат на възприемането на стресовата информация чрез сензорната система на сетивните органи. Именно ПВО дава началото на дълга верига от патологични изменения в организма на човек на всички нива! А това на свой ред означава, че без отстраняването на патологичния виртуален образ, пълното изцеление на човека е невъзможно! От друга страна, само неутрализирането на ПВО веднага дава удивителен и понякога даже мигновен чудотворен резултат! Едновременно с това се създават благоприятни предпоставки за успешно изцеление на различни заболявания, в това число и тежки заболявания, включвайки и други целесъобразни методи и средства!

Причина 3. На мастер-клас по ментална терапия включваме в работата си и специфичен психоанализ и нови уникални ментални практики, с вас ще се научим ефективно да отстраняваме още една важна първопричина за много човешки беди и проблеми – лъжливите негативни подсъзнателни убеждения и програми! Умело комбинирайки антистресовата терапия, работата с патологичен виртуален образ и работата с лъжливите негативни убеждения и програми, Вие ще получите в ръцете си мощни и чудотворни инструменти за бърза и успешна работа с абсолютно всеки човешки проблем!

Причина 4. Менталната терапия работи на принципа „Всичко божествено е просто!“. Тя е достъпна за всички желаещи, независимо от ниво на подготовка, възраст, способности или образование! Научавайки се да прилагате метода "Ментална терапия" върху себе си, вие ще получите в своите ръце абсолютно уникален инструмент, който ще Ви позволи ефективно да контролирате своето психо-емоционално състояние, здравето си, а оттам и своя живот!

НЯМА АНАЛОГ В СВЕТА!

Програма за 1-во ниво:

  • Формула на менталната терапия;

  • Влияние на стресовете върху здравето на човека;

  • Техники за снемане на стрес;

  • Позитивно препрограмиране на стресови ситуации;

  • Патологични виртуални образи и методи за отстраняването им;

  • Бързи и ефективни методи за отстраняване на страх, фобии, паническа атака, депресия, чувство за вина, обида, ревност, различни безпокойства и други;

  • Самолечение;

  • Практика.

Заяви участие за този семинар

CAPTCHA
Моля потвърдете, че не сте робот.