Енергийно хилърство

Курс - посвещение

Известно е, че всички живи и материални обекти, не само човека, но и растенията, животите,  всички без изключение имат около себе си, в своето биополе така нареченото етерно тяло. То е първото и най-плътно фино тяло на човек, което прониква във физическото тяло и излиза извън пределите му на 2-3 см. Това е единственото фино тяло, което практически всеки може да види с невъоръжено око, като едва долвим дим, предимно над главата или в областта на пръстите на ръцете, особено на тъмен фон. Една от главните функции на етерното тяло е да съхранява зададената природна форма и структура на обекта. Грубо казано, без етерното тяло всеки обект в нашия свят ще започне бързо да се разпада на частици! Новото духовно посвещение, което получава Мастер Рейки и използвайки специални хилърски мантри, толкова разширяват възможностите на целителя, че му дават възможност да провежда с помощта на Духовния си помощник така наречените хилърски енергийни операции!

По време на такава операция, Духовният помощник, чрез ръцете на целителя прониква в болния орган или която и да е патологична структура и неговото въздействие води до разрушаване на етерното тяло на самата структура, предизвикваща различните заболявания, т.е. етерното тяло на тумора, намиращ се в органа или камъка, етерното тяло на паразита, шлакови и токсични образувания, патологично променени клетки и т.н. След разрушаване на етерното тяло самата физическа структура на патологичното образувание започва постепенно да се разпада и впоследствие безболезнено се извежда от организма чрез отделителната система. Повтарянето на енергийните операции значително ускорява този процес. Още в самото начало на сеанса Духовният помощник „прочита“ пълната информация за всички проблеми на пациента на всички нива, което не е по силите и на най-съвременните методи на официалната медицина и за това целителят може да отстрани не само видимите нарушения, но и тези които се намират още в скрита форма! По такъв начин, енергийното хилърство се явява изключително ефективен метод за работа с най-сложни заболявания, включително на тежки хронични заболявания на дихателните органи и стомашно-чревния тракт, сърдечно-съдовата, пикочно-половата, ендокринната и други системи на организма. Това е един от малкото методи ефективно помагащи и при различни туморни заболявания – миоми, фиброми, мастопатийни образувания, аденоми на простатата и даже при онкологични заболявания!

Интересно е да се отбележи, че по време на провеждане на енергийната операция, независимо, че ръцете на целителя работят на повърхността на тялото, пациентът реално усеща тяхното проникване вътре в тялото си и дори понякога на значителна дълбочина, което изумява човек!

В семинара са включени и редица други ефективни целителски практики, като лечебно дишане и лечение с цветове (цветотерапия). Особено внимание се отделя на допълнителните методи за работа с туморни образувания.

Енергийното хилърство е ярък пример за истинско Божествено майсторство, където човек ставайки чист Божествен канал и направляван от Висшите Светли Сили, действително е способен да твори чудеса!

Заяви участие за този семинар

CAPTCHA
Моля потвърдете, че не сте робот.