Енергия на изобилието

Практически тренинг

Всички живеем в достатъчно трудни времена на чести и продължителни кризи, когато повечето хора изпитват финансови проблеми, трудности в работата и други. Но не забравяйте, че едновременно с това всеки човек, като духовна същност е надарен с огромен творчески потенциал и сила на своите мисли, със силата на своето намерение ние можем в значителна степен да променим обстоятелствата в живота си! Освен това познавайки духовните закони на нашия свят и използвайки проверени във времето духовни практики, ние имаме силата да си създадем нова реалност и да привлечем в живота си енергията на изобилието!

За това, скъпи приятели, вместо да се оплаквате от съдбата и да трупате в себе си недоволство, обида и претенции към обкръжаващия ви свят, аз Ви каня да тръгнете по пътя на познанието на законите за привличане на материалното и финансовото благополучие! Обединявайки тези знания със силата на своите мисли, с ефективни древни духовни практики и с помощта на Висшия Духовен Свят, Вие ще се научите да привличате в живота си материално благополучие, независимо от възраст, способности, ниво на подготовка, социално положение и условия, в които се намирате сега!

Този тренинг представлява дълбока духовна технология, която включва задълбочен анализ, ефективно проучване и елиминиране на всички възможни основни причини, които пречат на привличането на материално благополучие и успех в живота на човек!

ПРОГРАМА на ТРЕНИНГА:

  • Що е то егрегор и законите на егрегора на парите?;
  • Отстраняване на кармични, генетични (наследствени) и подсъзнателни негативни програми, които блокират привличането на материално благополучие и успех в живота на човек;
  • Неутрализиране на кармични договори, обещания, обети и т.н., като скрити причини за бедността на човек; 
  • Засилване на качествата, от които човек се нуждае за успех и благополучие, чрез формирането на положителни подсъзнателни програми;
  • Уникална древна практика за включване към финансовия егрегор;
  • Включване на резервите на подсъзнанието за привличане на енергията на изобилието в живота;
  • Оригинален древножречески ритуал за привличане на финансово благосъстояние;
  • Допълнителни съвети, препоръки и практики.

КАНЯ ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ ДА ПРОМЕНЯТ ЖИВОТА СИ!

Заяви участие за този семинар

CAPTCHA
Моля потвърдете, че не сте робот.