АРОЛО ТЕРАПИЯ

Курс - посвещение

На този курс се обучаваме на висшите нива на системата "Рейки на Атлантида", много малко известни в света. Наричани АРОЛО терапия или 4-то и 5-то ниво "Рейки на Атлантида". 

Посвещенията в Ароло терапията и използването на нови символи позволяват на човек да направи квантов скок в развитието си и да премине към ново ниво на вибрации.

Лечителят използвайки тази техника, става способен да канализира фините енергии на Вселената, недостъпни за повечето други хора. Това определя високия терапевтичен ефект от терапията.

За разлика от всички други лечебни методи, Ароло терапията ви позволява ефективно да балансирате енергиите на петте основни елемента в човека, което има изключително благоприятен ефект не само върху здравето на човек, но и върху събитията от неговата съдба!

Специалната диагностика на пациента, която се провежда преди всеки сеанс, дава необходима информация за неговото състояние, включително енергийни меридиани, енергиите на петте първоелемента, енергоинформационни поражения, кармични проблеми и други.

Мощната лечебна терапия, оказва изключително ефикасно въздействие върху човека дори и при тежки заболявания, изчиства аурата даже при най-опасни енергоинформационни поражения, коригира кармични процеси. Използва се и за самоизцеление. 

 

Такса за участие: 150 лв.

 

Заяви участие за този семинар

CAPTCHA
Моля потвърдете, че не сте робот.