Ангели на Атлантида

Курс - посвещение

ДОБРЕ ДОШЛИ В СВЕТА НА АНГЕЛИТЕ!

Ангели… Много хора ги възприемат като митични същества или приказни герои. Всички религиозни и духовни учения, всички велики посветени и духовни учители на човечеството, винаги уверено са доказвали тяхното съществуване и дори са учили как може да се общува с тях. Дори съвременната наука започва да признава тяхното съществуване! Всеки човек на Земята, бъдейки сътворен по Божий образ и подобие, има висш Божествен произход. А това означава, че Ангелите за нас не са някакви далечни и недостижими мистични същества, а наши по-големи духовни братя и тяхното висше „Аз“ е еднакво с висшето „Аз“ на човека. За това всеки човек по рождение, достигайки до това осъзнаване и научавайки се да работи с тях има пълното право и възможност самостоятелно да общува с Ангелите и да се обръща към тях за помощ по всяко време и на всяко място, без посредници!

Каним ви от цялата си душа да се потопите в удивителния, пълен с огромни нови възможности Ангелски свят, където Ангелите ще станат Ваши верни и надеждни приятели, помощници и покровители! На нашия семинар Вие ще узнаете много нови и интересни факти за Ангелската йерархия, ще се запознаете с Ангелската символика, техните имена и посланията, които Ангелите ни носят! С помощта на Ангелите Вие ще се научите да разрешавате успешно сами различни семейни и битови проблеми, да си помагате на себе си и на другите хора в работата, кариерата и бизнеса, да предотвратявате спорове, недоразумения и конфликти, да изцелявате животни и растения!  Един от най-вълнуващите моменти на нашия семинар, за Вас, безспорно е усвояването на изкуството за общуване с вашия Ангел-Хранител, от когото Вие ще се научите да получавате съвети и послания! А на нашата среща Ви чака още един малък духовен празник! Предстои Ви да преминете ритуал, така нареченото Ангелско посвещение, което спомага за отварянето у човека на особен духовен канал, който позволява работата му с Ангелите да е максимално ефективна! Посвещението също така гарантира на човека помощ, защита и покровителство от Ангелската йерархия!  Ще се научите също на уникален древно-атлантийски ритуал, даващ възможност с помощта на Ангелите да решавате сериозни жизнени проблеми! С помощта на Ангелите-лечители Вие ще усвоите удивителна по своята ефективност лечебна Ангелска терапия, където ще получите уникалната възможност да работите като проводници на чистите, живи Ангелски енергии и ефективно да изцелявате най-разнообразни телесни, душевни и духовни недъзи!

Всички методи за работа с Ангелите, изучавани на семинара са достъпни за всички желаещи, независимо от възраст, ниво на подготовка или наличието на някакви способности!

Тези практики за работа с Ангелите са се появили на земята относително скоро - през 90-те години на миналия век, благодарение на един много популярен съвременен духовен учител, известен езотеричен писател, доктор по теология и доктор по метафизика, уникален духовен целител и медиум, президент на Международната Асоциация по РЕЙКИ Егхард Щром (подробно прочетете по-надолу).

Благодарение на своите духовни способности Е.Щтром е възродил с помощта на Ангелите от Акашовите записи тези уникални древно-атлантийски практики, с помощта на които атлантите са взаимодействали с Ангелите и са ползвали помощта им в различни области на живота си! Сега ние отново получаваме тази уникална възможност да се докоснем до перличката на духовната мъдрост на Атлантида, в което се заключава безусловно огромната духовна заслуга на Е.Щтром пред цялото човечество!

До този момент тази уникална древно атлантийска система няма аналог в света!

Заяви участие за този семинар

CAPTCHA
Моля потвърдете, че не сте робот.